Pizza Garnalen

Artikel 3 van 9

Pizza Garnalen met cocktailsaus

Ingrediënten voor twee personen

  • 100 g grote garnalen (deze moeten pan klaar zijn)
  • 50 g geraspte mozzarella of belegen kaas 
  • 1/2 krop ijsbergsla (in dunne reepjes, dus uit een zakje kan ook)
  • 1 rode ui (deze ook in dunne ringen)
  • Cocktailsaus
  • 100 ml naturel tomatensaus
  • En eventueel bakpapier

Voor het deeg


 

Bereiding

1. Verwarm de oven voor. Voor een elektrische oven op 240 C of voor de heteluchtballon 220 C. Mocht je eigenaar zijn van een van onze flitsen G3 Ferrari ovens dan gaat dit een stuk vlotter!

2. Druk met je handen in de deegbollen tot dat deze een cirkel zijn van ongeveer 33/35 cm. Als je een pizzaschep hebt, is het handig om je deeg alvast daarop te leggen maar je moet er dan wel voor zorgen dat er genoeg bloem onder het deeg zit anders blijft deze plakken.

3. Bestrijk het deeg met de tomatensaus en beleg met de garnalen en de kaas. Leg de pizza in de oven en bak totdat het deeg goudbruin wordt en de kaas gesmolten is. Mocht je er liever nog wat groentes bij doen, denk dan bijvoorbeeld aan paprika! Deze passen helemaal bij dit pizza recept. 
Je kunt de pizza afmaken met de ijsbergsla, rode uit en als kers op de taart; de cocktailsaus!

 

Foto’s & recept: Willem van Santen

© 2019 - 2024 Pizzaoven Online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel