Zelf pizza maken; tips voor het beste recept
 

Voor een overheerlijke Italiaanse pizza kun je menig mens wakker maken, ons ook. Helaas is het zo dat diepvriespizza’s, of supermarkt pizza's, nét (lees: totaal) niet in de buurt komen van die karakteristieke Italiaanse smaak. Maar laat dat nou juist een probleem zijn waarmee wij kunnen helpen! Zelf pizza maken die proeft alsof je 5 minuutjes op vakantie bent. Wanneer je zelf pizza wil maken, komen er een aantal belangrijke dingen bij kijken om de smaak van Italië naar de keukentafel te brengen. 

 

Het pizza deeg
 

Iedere pizza begint natuurlijk met die lekkere krokante bodem en de bijbehorende geblakerde rand. Juist, het pizzadeeg! Dit kun je op verschillende manieren aanpakken, het moeilijkste is om deze volledig zelf te maken en aan de slag te gaan met bloem, gist, zout en water. Maar voor de chef die liever de tijd, moeite en afwas bespaart, kun je gemakkelijk traditionele pizzabollen bestellen! Deze pizzabollen zijn ideaal voor de thuis chef die graag binnen een handomdraai zijn eigen pizza klaar heeft. Zelf pizza maken was nog nooit zo leuk. Nu
het moeilijkste deel van de baan is, is het tijd voor de pizza recepten en de belangrijke pizzaoven!

 

oto cr

Foto credits

Het pizza recept 
 

Het leuke van zelf pizza maken is dat je je pizza op elke gewenste manier kunt beleggen en personaliseren. Daarbij komt natuurlijk ook de prangende vraag; hoe ga jij je pizza beleggen? Ga je liever voor een zelfgemaakte traditionele pizza zoals pizza Napoli, een Margarita of Quattro Stagioni. Of misschien wil je weleens iets nieuws proberen en je smaakpapillen laten prikkelen. Wat je smaak ook is, we hebben een paar pizza recepten voor je verzameld!

De pizzaoven
 

Dan nu de laatste stap voordat je van de zelfgemaakte pizza kunt genieten; de pizzaoven. Niet geheel onbelangrijk aangezien de beste temperatuur om je pizza’s te bakken tussen de 300 en 350 graden celsius ligt. De meeste ovens redden die temperaturen niet, maar de G3 Ferrari Delizia of de Napoli pizzaovens wel! En dan zijn je pizza’s ook nog eens binnen 5 minuten perfect. Ga jij voor een zwarte, grijze of rode Ferrari? 

oto credits

Zo zie je maar, zelf pizza maken valt best mee! 


De perfecte gadgets voor jouw zelf pizza maken avontuur

© 2019 - 2024 Pizzaoven Online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel