Pizza tonijn met paddenstoelen en buffelmozzarella

Artikel 7 van 9


Pizza tonijn met paddenstoelen en buffelmozzarella

 

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 pizzabollen 
  • 35 gr tomatenpuree
  • 1 koffielepel tijm
  • 1 koffielepel oregano 
  • 250 gr paddenstoelen 
  • 1 teentje knoflook (mocht je knoflook liefhebber zijn, is dit niet zo nauw) 
  • 1 bol buffelmozzarella 
  • ½ blikje tonijn op waterbasis
  • Paar blaadjes basilicum 
     

 

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 250°. Heb je een van onze G3 Ferrari Delizia’s kunnen bemachtigen dan heb je de voorverwarming tijd helemaal niet nodig! 

2. In een pan verhit je vervolgens 1 eetlepel olijfolie op middelhoog vuur. Hierin wordt de fijngehakte knoflook en de paddenstoelen gebakken. Bak ze totdat de paddenstoelen het vocht weer opnieuw opnemen. 


3. Meng je tomatenpuree met de tijm, oregano en peper. Smeer dit mengsel uit over je pizzabodem en verdeel de stukjes tonijn en de paddenstoelen. Hierna is de pizza klaar om in de oven te gaan totdat deze goudbruin en krokant is.  Voor een thuisoven zal dit ongeveer 15 minuten duren en voor onze pizzaovens voor thuis maar een 5 minuutjes! 

4. Op het laatste kun je de stukjes mozzarella over de pizza verdelen en besprinkelen met olijfolie. Als finishing touch de blaadjes basilicum en wat peper. 

Tast toe en eet smakelijk! 

 

 

Recept & Foto credits Ambiance

© 2019 - 2024 Pizzaoven Online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel